by admin

Μαγειρίτσα Παραδοσιακή

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας. Μαγειρεύεται με λαχανικά, άνηθο, εντόσθια του αρνιού (συκωταριά) και ρύζι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.spitosintages.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μαγειρίτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.spitosintages.gr