73
Υλικά
- συκώτι αρνίσιο 1 τμχ
- έντερα αρνίσια 500 γρ
- έντερα κατσικίσια 500 γρ
- μαρούλι 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- αυγά 4 τμχ
- χυμός λεμονιού 250 ml
- ελαιόλαδο 300 ml
- ξύδι -
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας. Μαγειρεύεται με λαχανικά, άνηθο, εντόσθια του αρνιού (συκωταριά) και ρύζι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.spitosintages.gr