177
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- μαγιά ξερή 4 κγ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- ζάχαρη 2 κγ
- αλάτι 3 κγ
- γάλα 220 γρ
- γιαούρτι 360 γρ
- αυγά 2 τμχ
Η Μαγική Ζύμη για τα πάντα: Πως φτιάχνουμε ένα μοναδικό ζυμάρι, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε πίτσες, καλτσόνε, πεϊνιρλί, ατομικά ψωμάκια, focaccia, απαλά κρουασάν, γεμιστά με γλυκές ή αλμυρές γεύσεις, τυροκούλουρα ή ατομικές στριφτές τυρόπιτες, αφράτα κριτσίνια κ.λπ. Με λίγα λόγια τα πάντα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es