49
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 2 ματσ.
- ρίγανη 0.5 κφτ κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σκόρδο σε σκόνη -
- πάπρικα -
- κανέλα -
- ντοματίνια 1 κονσέρβα
- βασιλικός 1 κλων
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα βαλσαμικού 2.5 κσ
Σε μια κατσαρόλα έγινε η όλη προετοιμασία σχεδόν ταυτόχρονα, με τον κιμά σε πρώτο πλάνο και σε δεύτερο, ένα αντικολλητικό τηγάνι όπου και πήρε μέρος η διαδικασία για τα Αρωματικά Ντοματίνια που τον συνόδευσαν. Αρωματικά Ντοματίνια 1 κουτάκι φρέσκα μικρά στρογγυλά ντοματίνια, πλυμένα καλά χωρίς τα κοτσανάκια τους και κομμένα στα δύο. 1 κλαράκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com