42
Υλικά
- μακαρόνια 1 πκτ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- ντοματοπολτός 1 κσ
- κόκκινο κρασί 100 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ασπρομανίταρα 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- τζίντζερ 0.33 κγ
- δυόσμος 0.25 κγ
- βασιλικός 0.25 κγ
- μπούκοβο 0.33 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Όλοι μας έχουμε φάει μακαρονάδες που μας έχουν μείνει αξέχαστες! Η μίξη διαφόρων μυρωδικών μπορούν να καταστρέψουν ένα φαγητό, μπορούν όμως και να το απογειώσουν! Τι γίνεται με μια μακαρονάδα που έχει μια πιο "έντονη" γεύση; Ας δούμε παρακάτω...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr