55
Υλικά
- σπαγγέτι 350 γρ
- μαύρες ελιές 100 γρ
- αντσούγιες 2 τμχ
- κάπαρη 1 κσ
- μαϊντανός 20 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- λεμόνι 1 τμχ
- τσίλι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Υλικά: (για 3-4 μερίδες) 350 γρ. σπαγγέτι 100 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 φιλέτα αντσούγιας σε ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη 20 γρ. φρέσκα φύλλα μαϊντανού 2 σκελίδες σκόρδο 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό από το μισό) 1/2 κουταλάκι του γλυκού τσίλι 4 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr