147
Υλικά
- κιμάς κοτόπουλου 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 250 ml
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βασιλικός 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
Βασιλικός, θυμάρι και ρίγανη! Τρία, είναι κατά τη γνώμη μου τα βασικά μυρωδικά που κάνουν τη σάλτα με τον κιμά να ξεχωρίζει! Δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα μας! Και αν θέλετε μία πιο υγιεινή σάλτσα, δοκιμάστε την με κιμά κοτόπουλου! Από γέυση σκίζει!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr