126
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- βούτυρο 100 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πένες 0.5 κιλ
- σαλάμι αέρος 285 γρ
- havarti 425 γρ
- σκληρό τυρί 285 γρ
- αυγά 6 τμχ
- γάλα φρέσκο 1.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κ.γ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξίδι λευκό 200 γρ. ζεστό νερό 100 γρ. βούτυρο Lurpak soft) ½ φλ. ελαιόλαδο Νισεστέ ½ κιλό πένες χρωματιστές 285 γρ. σαλάμι αέρος με πιπέρι Piccanto Ifantis 425 γρ. Arla τυρί Ηavarti 285 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 6 αβγά 1 ½ φλ. γάλα φρέσκο ½ φλ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr