142
Υλικά
- κοτόπουλο -
- ζαμπόν -
- γραβιέρα Κρήτης -
- κρεμμύδια -
- καλαμπόκι -
- ελιές -
- πιπεριές κόκκινες -
- πιπεριές Φλωρίνης -
- μαγιονέζα -
- ριγκατόνι -
Παρότι το κοτοπουλάκι μας αρέσει και το τρώμε πολύ, κάποιες φορές μας περισσεύει, είτε ψητό είτε βραστό. Και εκεί αρχίζει ο πονοκέφαλος!! Τι να το κάνω τώρα;; Είναι εποχές για να πετάμε φαγητά;; Και πως να το φτιάξω, να το φάνε όλοι;; Έχω βρει ένα ωραίο κολπάκι, λοιπόν. Το προσθέτω σε διάφορες σαλάτες. Πότε το ανακατεύω με πράσινα χορταρικά, πότε με ρυζάκι, άλλες φορές όπως και σήμερα το φτιάχνω μακαρονοσαλάτα. Η μακαρονοσαλάτα είναι από τις πιο ευέλικτες σαλάτες και είμαι σίγουρη πως όλοι κάποια στιγμή έχουμε δοκιμάσει μια εκδοχή της...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com