121
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κφτ κγ
- αλάτι 0.5 κφτ κγ
- βούτυρο 0.75 φλ
- μαργαρίνη 0.75 φλ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- καστανή ζάχαρη 0.75 φλ
- αυγά 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 0.5 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κγ
- σοκολάτα γάλακτος 200 γρ
Λατρεύω τα μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας. Μετά από πολλούς πειραματισμούς και αποτυχίες, βρήκα την καλύτερη συνταγή. Σε τι διαφέρει λοιπόν αυτή η συνταγή από παρόμοιες; Εν μέρει στις αναλογίες των υλικών, αλλά κυρίως στη μέθοδο. Φρόντισα να είναι απλή χωρίς περιττές διαδικασίες και γράφω όλα τα μικρά μυστικά της επιτυχίας της, ώστε να απολαύσετε κι εσείς τα θεσπέσια αυτά μπισκότα που λιώνουν στο στόμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr