149
Υλικά
- καρύδα 200 γρ
- στέβια 70 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αλάτι 1 τσιμπ
- αμύγδαλα 50 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- εκχύλισμα αμυγδάλου 1 κγ
Μαλακά γευστικά μπισκότα χωρίς αλεύρι και κατά συνέπεια χωρίς γλουτένη αλλά και Low Carb. Φτιαγμένα με αποξηραμένη, άγλυκη καρύδα, σκόνη αμυγδάλου και μόνο με το ασπράδι των αυγών.Δημιουργούμε μικρά οβάλ ή στρογγυλά μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουταλιού/ scoop παγωτού.Γίνονται εύκολα και είναι χαριτωμένα.Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es