81
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ρύζι γλασέ 4 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- χυμός ντομάτας 250 ml
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κάρυ 0.5 κγ
- portobello 6 τμχ
Υλικά Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Πάπρικα γλυκιά και καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού Πιπέρι -αλάτι Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Ρύζι γλασσέ 4 κουταλιές της σούπας Κρασί λευκό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr