133
Υλικά
- απάκι 200 γρ
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κύβος κότας 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- θυμάρι 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
200 γραμμάρια απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 300 γραμμάρια ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 1 κύβο κοτόπουλο διαλυμένο σε μία κούπα με ζεστό νερό 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. θυμάρι ξερό αλάτι πιπέρι μαϊντανό
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr