28
Υλικά5 εκ. ρίζα τζίντζερ τριμμένη2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα800 γρ μανιταρια κομμένα στα τέσσερα4 κουτ λάδι2 φύλλα δάφνης2 κουτ του γλυκού τσίλι σε σκόνη2 κουτ του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη2 κουτ του γλυκού κύμινο σε σκόνη1 κονσέρβα (230 γρ) ντοματάκια ψιλοκομμέναΕκτέλεσηΖεσταίνετε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρετε τους κύβους των μανιταριών μεχρι να ροδίσουν.Προσ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com