480
Θα χρειαστούμε:μανιτάρια portobelloκρεμμύδι ψιλοκομμένοσκόρδο λιωμένο (κατά προτίμηση) ελαιόλαδοξύδι βαλσάμικο ρίγανηαλάτιΟδηγίες:Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι, τη ρίγανη και το λιωμένο σκόρδο και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια. Αφήνουμε για κανά 2ωρο για να μαριναριστούν*. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε πάνω στα μανιτάρια. Ψήνουμε στη σχάρα για 10-15'.(*)Αν δεν έχουμε μαρινάρει τα μανιτάρια, απλά τα περιχύνουμε με το μείγμα μετά που βάζουμε το κρεμμύδι και ψήνουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com