55
Υλικά
- μανιτάρια 750 γρ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 750 γρ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι -
Ένα πολύ νόστιμο και νηστίσιμο φαγητό σας έχουμε σήμερα. Τη συνταγή την βρήκα σε ένα περιοδικάκι από το γερμανικό ΣΜ και είναι της Diane Kochilas. Εκτός από κάποιες πολύ μικρές αλλαγές, η πιο βασική αλλαγή είναι ότι έβαλα πάστα ντομάτας. Παρόλη τη νοστιμιά του δε μου άρεσε το χρώμα του φαγητού και έτσι πρόσθεσα και λίγη πάστα ντομάτας για να έχει ένα πιο έντονο χρώμα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com