149
Υλικά
- μανιτάρια 1 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- κεδροκούκουτσα 5 τμχ
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- πιπέρι 1 κσ
- λευκό ξύδι 1 φλ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι 0.5 κγ
Το να μπεί κάποιος στην διδικασία να φτιάξει μανιτάρια κονσέρβα στο λάδι σίγουρα έχει νόημα όταν έχει στην διάθεση του άγρια μανιτάρια, καθώς δέν είναι εύκολο να βρεθούν πάντα κατά την διάρκεια του χρόνου, οπότε πρέπει να βρεθεί ενας τρόπος συντηρησής τους. Παραλληλα όμως, ο συγκεκριμένος τρόπος συντήρησης, μας δίνει ένα πολύ νόστιμο μεζεδάκι, που μπορούμε να το χρησιμοποήσουμε κάλλιστα σε διάφορες σαλάτες, οπότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να το φτιάξουμε, ακομη και με τα καλλιεργημένα μανιτάρια του εμπορίου....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com