178
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 500 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 70 ml
- ξύδι 1 κσ
- ασπρομανίταρα 800 γρ
- πράσα 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μπέϊκον 5 φέτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- μοτσαρέλα 0.5 κούπα/ες
500gr αλεύρι ολικής
1/2 κ.γ. αλάτι
70ml ελαιόλαδο
150ml νερό
1κ.σ. ξύδι
1/2 κ.γ. αλάτι
70ml ελαιόλαδο
150ml νερό
1κ.σ. ξύδι
Για τη γέμιση:
800gr μανιτάρια άσπρα (agaricus)
3 πράσα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μικρό κρεμμύδι
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
σκόρδο σε σκόνη
2κ.σ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
200ml κρέμα γάλακτος light
1/2 κούπα μοτσαρέλα τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο oreksinaxeis.blogspot.com