105
Υλικά
Το μαντί είναι ένα φαγάκι ποντιακό (κάτι σαν τα ιταλικά ραβιόλια) που το έχω δοκιμάσει παλιά και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά ποτέ δεν τόλμησα λόγω του φόβου μου για τη ζύμη, να το φτιάξω! Μου έχει μείνει σαν μία όμορφη ανάμνηση από την ποντιακή κουζίνα! Αλλοι τα βράζουν σαν ζυμαρικά και άλλοι τα ψήνουν όπως εγώ στο ταψί και μοιάζουν με πιταράκια μαλακά. Διάλεξα να σας το δείξω με την κλασσική γέμιση με καβουρδισμένο κιμά και κρεμμυδάκι, το φτιάχνουν όμως και με πατάτα. Κανονικά πρέπει να είναι σε σχήμα βαρκούλας...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com