204
Υλικά
- αμύγδαλα 300 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 120 γρ
- γλυκόζη 50 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μέλι 150 γρ
- μαστιχέλαιο 4 σταγ
- μαστίχα Χίου 6 κόκκοι
- ζάχαρη άχνη -
Το αγαπημένο μας μαντολάτο, σε βήμα βήμα εκτέλεση! 300 γραμμαρια αμυγδαλα λευκα καβουρδισμενα 120 γραμμαρια φυστικι Αιγινης αναλατο καθαρισμενο (εγω εβαλα 150 γραμ. αμυγδαλο με φλουδι καβουρδισμενο). Οι ξηροι καρποι να ειναι ολοκληροι οχι κομμενοι 50 γρ. γλυκοζη 220γρ. Ζαχαρη κρυσταλικη ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr