by admin

Μαριδόπιτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά Υλικά για την ζύμη Αλεύρι για όλες χρήσεις 150-200 γρ. Ξύδι 1 κουτάλι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 κουτάλι του γλυκού Αλάτι 1 κουτάλι του γλυκού Νερό χλιαρό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Για την γέμιση Μαριδάκι ψιλό 500 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ζύμη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefoulis.gr