by admin

Μαρινάδα με λεμονοπίπερο και κόλιανδρο για κρεατικά, λαχανικά και θαλασσινά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μιαν ακόμη μαρινάδα για σήμερα που είναι κατάλληλη για τα πάντα. Διάβαζα προχθές ένα άρθρο σ' έναν παλιό οινοχόο που έλεγε ότι οι Αργεντίνοι δεν χρησιμοποιούν ποτέ μαρινάδες γιατί είναι γνώστες του "ψησίματος" και γιατί τα ζώα τους σταβλίζονται ελάχιστα (κυρίως το χειμώνα) και είναι ελευθέρας βοσκής ...άρα είναι πιο υγιή, δεν χρειάζονται πολλά αντιβιοτικά (όπως παίρνουν στα εκτροφεία) κι έχουν πιο νόστιμο κρέας. Οι Aργεντίνοι επίσης δεν ψήνουν στα κάρβουνα, γιατί πιστεύουν ότι αλλοιώνεται η γεύση τους, αλλά τα ξύλα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com