Υλικά
- κους κους 250 γρ
- κρόκος Κοζάνης 7 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- κουκουνάρι 10 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- κοτόπουλο φιλέτο 400 γρ
- πιπεριές χρωματιστές 200 γρ
- ξερά φρούτα 150 γρ
- αρακάς 100 γρ
- πράσα 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 250 ml
- ελαιόλαδο 20 ml
- κουρκουμάς 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- κρόκος Κοζάνης 4 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 20 ml
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που είναι ένα νόστιμο αλλά και συνηθισμένο πιάτο στα μαροκινά νοικοκυριά!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr