63
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- ζάχαρη 190 γρ
- βούτυρο 210 γρ
- αυγά 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- αμύγδαλα 300 γρ
- πικραμύγδαλο 20 γρ
- καστανή ζάχαρη 450 γρ
- αυγά 95 γρ
- κακάο 15 γρ
- μαρσάλα 60 γρ
- σταφίδες 100 γρ
Αυτή η συνταγή ήταν η πρώτη που μας έκανε εντύπωση μόλις αρχίσαμε να ξεφυλλίζουμε το βιβλίο του Luca Montersino Croissant e Biscotti! Γιά μία ακόμη φορά υποκλίθηκα στον μεγάλο ζαχαροπλάστη και δάσκαλο! Το μαρτζιπάν του Montersino το έφτιαξα ξανά και ξανά, έχει γίνει το αγαπημένο μας γλυκό! Οι ποσότητες της συνταγής είναι περίπου αυτές που δίνει ο σεφ. Εκανα όμως μερικές μικρές αλλαγές.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com