92
Υλικά
- γάλα αμυγδάλου 450 ml
- φυτικό βούτυρο 3 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.25 φλ
- μαγιά 0.5 φλ
- σιρόπι σφένδαμου 1 κσ
- σιρόπι αγαύης 1 κσ
- κύμινο 0.25 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- τσίλι 0.25 κγ
- δυόσμος 6 φύλλα
Το μεξικάνικο queso είναι λιωμένο τυρί που σερβίρεται ως ορεκτικό σαν ντιπ για ξεγυρισμένες βούτες με νάτσος. Και τα κριτσινάκια πάντως μια χαρά ταιριάζουν! Είναι φοβερό το πώς έχει καταφέρει να φτιάξει μια τυρένια vegan κρέμα, πηχτή κ νόστιμη, της οποίας βασικό συστατικό είναι το γάλα. Έχει αρκετό σκόρδο η συνταγή, μειώστε το, αν δεν σας αρέσει. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε καυτερό, εγώ προτίμησα πιπέρι αντί για τσίλι. Η προσθήκη που έκανα είναι λίγα φύλλα δυόσμου για άρωμα. Αξίζει να το δοκιμάσετε!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr