119
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 σφην
- γάλα εβαπορέ 1 σφην
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1100 γρ
- ξύδι 2 κσ
- μελιτζάνες 4 τμχ
- ρεγκάτο 400 γρ
- μπέϊκον 500 γρ
ΥΛΙΚΑ:
________
Για την ζύμη: 1σφηνάκι ελαιόλαδο 1σφηνάκι γάλα εβαπορέ 1φακελάκι ξερή μαγιά 1κουταλιά τής σούπας αλάτι Νερό χλιαρό 550ml 1100γρ Αλεύρι για όλες τής χρήσεις 2κουταλιές τής σούπας ξύδι
________
Για την ζύμη: 1σφηνάκι ελαιόλαδο 1σφηνάκι γάλα εβαπορέ 1φακελάκι ξερή μαγιά 1κουταλιά τής σούπας αλάτι Νερό χλιαρό 550ml 1100γρ Αλεύρι για όλες τής χρήσεις 2κουταλιές τής σούπας ξύδι
Γέμιση: 4 μελιτζάνες (κομμένες σε φέτες και περασμένες από τηγάνι) 400γρ τυρί ρεγκατο 500γρ μπέικον
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com