36
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 200 γρ
- ηλιέλαιο 270 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 20 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 700 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- μέλι 100 γρ
- καρύδια 250 γρ
- μέλι 300 γρ
Τραγανά απέξω, μαλακά μέσα, αυτά τα παραδοσιακά σιροπιαστά μελομακάρονα σερβίρονται με καλής ποιότητας μέλι και μπόλικα καρύδια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr