63
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κούπα/ες
- μαύρη ζάχαρη 1 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 κούπα/ες
- κονιάκ 0.25 κούπα/ες
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μέλι 2 φλ
- μαύρη ζάχαρη 2 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
Υλικά: 2 κούπες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κούπα ζάχαρη μαύρη ¾ της κούπας χυμό πορτοκάλι ¼ της κούπας κονιάκ ξύσμα πορτοκάλι( ακέρωτο) 2 κουτ. του γλυκού 800 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ. του γλυκού baking powder 1 κουτ. του γλυκού σόδα μαγειρικής Για το σιρόπι: 2 μέρη νερό, 2 μέλι, 2 μαύρη ζάχαρη φλούδα πορτοκαλιού ακέρωτη 2 στικ κανέλας
Διάβασε τη συνταγή στο www.ev-cooking.gr