71
Υλικά
- λάδι 1.5 κιλ
- αλεύρι 3 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 550 γρ
- κονιάκ 200 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 0.5 κιλ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- καρύδια 300 γρ
- σιρόπι -
Παρόλο που τα σιροπιάζουμε μένουν τραγανά, για αυτό μοιάζουν με μπισκότα. 1 ½ κ. λάδι 3 κ. αλεύρι ½ κ. σιμιγδάλι ψιλό ¾ κ. χυμό πορτοκαλιού και κονιάκ( η αναλογία είναι στη δική σας κρίση, εγώ βάζω 200 γρ. κονιάκ και τα υπόλοιπα 550 γρ. χυμό) 1κ. σ. σόδα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr