119
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ξερά δαμάσκηνα 150 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- κόκκινο κρασί 700 ml
- κονκασέ 150 γρ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- γαρύφαλλο 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλεύρι 20 γρ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες τηγανητές -
1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα 150 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο σε μικρούς κύβους 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 700 ml. κόκκινο κρασί 150 γρ. ντομάτα κονκασέ 4-5 κόκκους μπαχάρι 2 γαρύφαλλα 1 φύλλο δάφνης 20 γρ. αλεύρι Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Για το σερβίρισμα πατάτες τηγανητές κομμένες σε ροδέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr