112
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 100 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 100 γρ
- ζάχαρη 255 γρ
- βούτυρο αγελάδος 75 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 4 γρ
- κρέμα γάλακτος 110 γρ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- αλάτι 1.5 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
Υλικά 100γρ. αλεύρι μαλακό 100γρ. πούδρα αμυγδάλου 255γρ. ζάχαρη 75γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο 4 αβγά 4γρ. μπέικιν πάουντερ 110γρ. κρέμα γάλακτος 1 λοβό βανίλιας 1½γρ. αλάτι 100γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com