62
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βιτάμ 125 γρ
- γάλα φρέσκο 700 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 130 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- βιτάμ 1 κσ
- ζάχαρη 150 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κφτ κγ
- ζάχαρη 2.5 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά Για τα φύλλα 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά 125 γραμ --μισό πακέτο βιτάμ Για την κρέμα 700 γραμ γάλα φρέσκο 130 γραμ σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1μεγάλη κουταλιά σούπας βούτυρο -βιτάμ 150 γραμ ζάχαρη ξύσμα 2 πορτοκαλιών ξύσμα από 1 λεμόνι 1 βανίλια 3 πορτοκάλια μεγάλα καθαρισμένα 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ελάχιστο αλάτι Σιρόπι 2 + 1/2 ποτήρια νερού ζάχαρη 2 ποτήρια νερού νερό Στρογγυλές φέτες λεπτές πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com