by admin

Μια ιδιαίτερη πίτα με κολοκύθα μανιτάρια σπανάκι και τυριά σε φύλλο χωρίς γλουτένη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η εμπειρία μου από τον πειραματισμό έχει σαν αποτέλεσμα ότι χρειάζεται ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι, λίγο πιο μεγάλο από το δικό μου ή καλύτερα αυτό το σκεύος που είναι κατάλληλο για κρέπες.

Όσο για το αλεύρι, εγώ έβαλα ένα που είναι κατάλληλο για ψωμί, εταιρείας που θα μπορούν τα παιδιά να το βρουν.

Επίσης το μείγμα πρέπει να είναι αρκετά αραιό και ανάλογα με το αλεύρι ίσως χρειαστεί περισσότερο νερό.

Σαν τελικό αποτέλεσμα δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από ένα φύλλο του εμπορίου, αυτά που είναι για πίτα και βγαίνει αρκετά τραγανό.

Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το asproylas.gr