88
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- άνηθος 1 μάτσο/α
- μυρώνια 1 μάτσο/α
- καυκαλήθρες 1 μάτσο/α
- φέτα 200 γρ
- ανθότυρο 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζύμη κουρού 1 πκτ
Χρησιμοποιεί πολλά “ ταμπού” της γαστρονομίας, όπως κατεψυγμένο σπανάκι και έτοιμο φύλλο. Ξέρω, θα αναρωτιέστε, και δικαιολογημένα, για το σπανάκι και εν μέρει θα έχετε δίκιο. Τελευταία όταν δεν προλαβαίνω να φτιάξω φύλλο παίρνω την κουρού της Χρυσής Ζύμης που μου αρέσει πολύ μιας και είναι λίγο ξινούτσικη σα να έχει προζύμι, και γίνεται πολύ τριφτή.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu