51
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- καλαμποκάλευρο 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ζάχαρη 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ελιές 6 τμχ
- σουσάμι -
- ρίγανη -
.Η λαγάνα είναι ένα ιδιαίτερο ψωμί που, όμως, είναι ένα απλό, καθημερινό ψωμί...Ένα από τα μυστικά της λαγάνας είναι το καλό αλεύρι, κοσκινισμένο ή όχι...Εάν όμως είστε από τους οπαδούς της μαλακής κόρας (όπως κι εγώ) τότε δεν έχουμε παρά να αλείψουμε την επιφάνεια της λαγάνας με λάδι πριν την ψήσουμε και αμέσως μετά μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο να την αλείψουμε και πάλι αφού, όμως...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com