46
Υλικά
- πτι μπερ 1 πκτ
- μαργαρίνη 200 γρ
- κονιάκ 50 ml
- τυρί κρέμα 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- βανίλια τμχ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20΄ Για 24 τεμάχια Υλικά Για τις βάσεις 1 πακέτο ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη 50ml κονιάκ (5 κουταλιές της σούπας) Για την κρέμα 150g φρέσκο τυρί κρέμα 40g άχνη ζάχαρη (4 κουταλιές της σούπας) 300ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά βανίλια σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr