56
Υλικά για 4 άτομα 2 αχλάδια 2 μήλα χυμό και τη φλούδα ενός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 20 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα, τριμμένα και ψημένα σε αντικολλητικό τηγάνι Εκτέλεση Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα και με το ειδικό εργαλείο ή με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε το κεντρικό μέρος με τα κουκούτσια και κόβουμε το φρούτο σε ροδέλες. Στρώνουμε αντικολλητικό φύλλο σε ένα ταψί, τοποθετούμε τις ροδέλες των φρούτων σε μία στρώση, τις πασπαλίζουμε με ένα κουταλάκι ζάχαρη και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς για 5 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το χυμο πορτοκαλιού, προσθέτο
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr