205
Υλικά
- γάλα φρέσκο 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 3 τμχ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
Ένα πλούσιο γλυκό και στο μάτι και σε θερμίδες, ναι...αλλά η φιλοσοφία είναι ότι δεν φτιάχνουμε κάθε μέρα γλυκά, οπότε μπορούμε να τα απολαμβάνουμε κατά διαστήματα...δηλαδή κάθε δεύτερη μέρα! (Θα 'θελα!) Πάρτε μια έτοιμη σφολιάτα, δεν χάλασε και ο κόσμος, φτιάξτε τα όλα από την προηγούμενη μέρα και την επόμενη συναρμολογήστε και απολαύστε το μιλφέιγ στο τραπέζι σας με τους δικούς σας ή προσφέρετε το σαν δώρο σε φίλους. Θα σας λατρέψουν!...
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com