65
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 400 γρ
- γάλα φρέσκο 600 ml
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κορν φλάουρ 60 γρ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- σαντιγί 100 γρ
Υλικά
400 γρ φύλλο σφολιάτας
(σε θερμοκρασία δωματίου)
Υλικά για την κρέμα
600 ml φρέσκο γάλα
1 πρέζα αλάτι
60 γρ κορν φλάουρ
σπόρους απο 1 φασόλι βανίλιας
50 γρ βούτυρο
220γρ ζάχαρη
3 κρόκους αυγών
100γρ παγωμένη σαντιγί
άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com