312
Υλικά
- σταφίδες 80 γρ
- αλεύρι μαλακό 280 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1.25 κγ
- ελαιόλαδο 120 ml
- ζάχαρη 160 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- μήλα 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
- λεμόνι 1 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- σιρόπι σφένδαμου 85 ml
- τυρί κρέμα 220 γρ
Μετά τα πολλά κέικ ήρθε η επιθυμία μηλόπιτας και πορτοκαλόπιτας.Επιλέγοντας και πάλι συνταγή από το βιβλίο μου του OTOLENGHI the cookbook έφτιαξα αυτή τη μηλόπιτα στην πιο ελαφριά μορφή της παραλείποντας την κρέμα βουτύρου τυριού. Θα σας δώσω ολοκληρωμένη την πρόταση και η επιλογή είναι δικιά σας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr