55
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 750 γρ
- βούτυρο 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- βανίλια 1 γρ
- μήλα 5 τμχ
- κανέλα 2 κγ
- ζάχαρη άχνη 220 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
750 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 300 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT LURPAK 2 ΑΒΓΑ 5 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 1 ΓΡ. ΒΑΝΙΛΙΑ(ΣΚΟΝΗ) 4-5 ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΗΛΑ 2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ 220 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ¼ Κ.Γ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr