by admin

Μηλόπιτα τύπου flognarde με ζάχαρη καρύδας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

η συγκεκριμένη μηλόπιτα είναι λίγο διαφορετική για τρεις λόγους. Πρώτον, έχει διπλό ψήσιμο, δηλαδή έψησα πρώτα τα μήλα κάτι που, έτσι κι αλλιώς πολλές φορές το έκανα γιατί αν κάτι δεν μου αρέσει σε πολλές μηλόπιτες αυτό είναι αυτά τα "μισοψημένα" μήλα στην επιφάνειά τους. Βέβαια, αυτό, συνήθως, το έκανα καραμελώνοντας τα μήλα σε αντικολλητικό τηγάνι. Δεύτερον, το μείγμα που μπαίνει πάνω από τα μήλα είναι πιο αραιό από το κέικ (αν και με αρκετό βούτυρο) κι έτσι γίνεται σχεδόν κρεμώδες. Με άλλα λόγια, είναι μια μηλόπιτα που προσεγγίζει το flan, το clafoutis, το flognarde αλλά δεν είναι ίδια έχοντας ως βασική διαφορά την αυξημένη ποσότητα του βουτύρου. Τρίτον, διάλεξα να βάλω ζάχαρη καρύδας που μειώνει αρκετά τις θερμίδες του κάθε κομματιού προσπαθώντας να την απενοχοποιήσω λίγο.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκές πίτες
Περισσότερες συνταγές: μηλόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com