by admin

Μίνι Bagels ολικής άλεσης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...κουλουροψωμάκια "εβραϊκής καταγωγής", πολύ διαδεδομένα στην Αμερική, τον Καναδά, την Αγγλία και την Αυστραλία, κατάλληλα για πρωϊνό ή για μικρά σαντουιτσάκια. Πολλές φορές είναι καλυμμένα με λαχταριστό παπαρουνόσπορο που "σκάει στο στόμα" κι αφήνει μια υπέροχη επίγευση, άλλοτε με σουσάμι άσπρο ή μαύρο, άλλοτε με ανθό αλατιού κι άλλοτε πάλι ...σκέτα, ολόσκετα για να δώσουν προτεραιότητα στη γεύση της γέμισης. Τα παραδοσιακά bagels είναι φτιαγμένα από σταρένιο αλεύρι (χωρίς καθόλου ανάμειξη πίτουρου) και η ζύμη τους είναι σφιχτή και λαστιχωτή. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές των bagels, με κυριότερες τα bagels του Μόντρεαλ που περιέχουν βύνη και ζάχαρη, χωρίς καθόλου αλάτι ενώ ζεματίζονται (πριν να ψηθούν) σε νερό με ζάχαρη ή μέλι και τα bagels της Νέας Υόρκης, που περιέχουν αλάτι και βύνη και ζεματίζονται σε σκέτο νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: μπάγκελ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com