108
Υλικά
- αλεύρι 130 γρ
- ζάχαρη 170 γρ
- κακάο 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- γάλα 130 γρ
- λάδι 60 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- μαύρη σοκολάτα 40 γρ
- βούτυρο 2 κσ
Μικρά, αφράτα, μαλακά και πολύ σοκολατένια κεκάκια, λουσμένα με σοκολατένιο γλάσο, φτιαγμένο με γάλα ζαχαρούχο και μαύρη σοκολάτα. Το γλάσο παραμένει μαλακό και σταθερό, δεν πετρώνει. Ό,τι πιο εύκολο και απλό μπορούμε να κάνουμε για να καλύψουμε αυτά τα μικρά κεκάκια.Με τη χρήση του λαδιού αντί του βουτύρου διατηρούνται ζουμερά για μέρες....
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es