by admin

Το ψωμί ψωμάκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το συγκεκριμένο ψωμί είναι πανεύκολο και πολύ νόστιμο. Ανακατεύεις τα υλικά, τα αφήνεις ήσυχα για 2 μέρες και έτοιμο το ζυμάρι! Το φτιάχνω τακτικά και παρόλο που το επηρεάζει η θερμοκρασία και η υγρασία του περιβάλλοντος, το αποτέλεσμα ποτέ δεν μας απογοήτευσε.
Φυσικά κανείς μας δεν περιμένει να κρυώσει για να το κόψει όπως συνιστούν οι συνταγές για ψωμιά, μας αρέσει ζεστό με λιωμένο βούτυρο, τυρί και ίσως λίγη ντομάτα. Ακόμη και τη μέρα της φωτογράφησης με ανάγκασαν να το κόψω πριν προλάβει να κρυώσει και έτσι, όπως θα δείτε, δεν είχα ούτε μια αξιοπρεπή φέτα να τραβήξω.
Διάβασε τη συνταγή στο mookiesbaker.blogspot.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mookiesbaker.blogspot.gr