111
Υλικά
- μοσχάρι γάλακτος 1.5 κιλ
- χυμός ντομάτας 2 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μαργαρίνη 100 γρ
- βούτυρο 1000 γρ
- λευκό κρασί 5 κσ
- κόκκινο κρασί 5 κσ
- ελιές 150 γρ
- πατάτες baby 1 κιλ
- κανέλα 2 ξύλο/α
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: 2 κουταλιές ελαιόλαδο: 6 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη: 100 γρ. κόκκινο ή λευκό κρασί: 5 κουταλιές πιπεριά κόκκινη: 1 ψιλοκομμένη 150 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι πατάτες: 1 κιλό, χοντροκομμένες, ή baby, ολόκληρες κανέλα: 2 ξυλάκια αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com