50
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 5 τμχ
- δυόσμος 1 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά , χτένι ) κομμένο σε μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί 2 ντομάτες ώριμες, φρέσκιες, ψιλοκομμένες 1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο στη μέση 5 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε 3-4 κομμάτια 5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε 3-4 κομμάτια 1 κ.σ. δυόσμος φρέσκος 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr