92
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1.5 γρ
- φινόκιο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μάραθος -
- άνηθος -
- μαστίχα Χίου 0.33 κγ
- λευκό κρασί 0.75 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
ΥΛΙΚΑ 1,500 γρ. μοσχάρι ελιά 1 φινόκιο μεγάλο κομμένο σε χοντρές φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο φετάκια λίγο μάραθο(η άνηθο ψιλοκομμένο) 1/3 κ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη 3/4 ποτηριού κρασί λευκό χυμό 1 λεμονιού ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com