308
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κότσι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πατάτες 1 κιλ
- χυμός λεμονιού 2 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
Την συνταγή την πήρα απο την εκπομπή Σέφ στον αέρα και πρόσθεσα την ρίγανη και το κρασάκι και το περισότερο λεμόνι επειδή αγαπάμε οικογενειακώς τις λεμονάτες-ριγανάτες πατατούλες!Προσοχή μην βράσετε πολύ τις πατάτες γιατί θα διαλυθούν.Το αλουμινόχαρτο βοηθάει να κρατήσει το κρεατάκι τα ζουμιά του. Ένα υπέροχο κυριακάτικο φαγάκι!!!
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com