95
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- μανιτάρια φρέσκα 600 γρ
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σταφίδες μαύρες 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
Εύκολη η σημερινή μας συνταγή αλλά δεν υπολείπεται σε νοστιμιά.Φτιαγμένη από μαλακό μοσχαράκι σε λευκή σάλτσα.Επέλεξα να προσθέσω και μαύρες σταφίδες γιατί αρέσουν πολύ στην κόρη μου. Έδωσαν μια ελαφρά γλυκύτητα στο φαγητό που ομολογώ ότι το έκανε ακόμα καλύτερο στην γεύση.Και φυσικά πρόσθεσα και τα αγαπημένα μου μανιτάρια.Είναι ένα φαγητό που κατά την γνώμη μου μπορεί να προσφερθεί στο κυριακάτικο τραπέζι, αλλά αν σας αρέσει και ως ένα καθημερινό φαγητό που θα ευχαριστήσει την οικογένεια.Εδώ το έχω συνοδεύσει με πένες ριγκάτε. Αλλά εσείς επιλέξετε οτιδήποτε σας αρέσει όπως πχ. μακαρόνια
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com