249
Υλικά
- μοσχάρι 0.5 κιλ
- σάλτσες για ψητά 1 μερίδ
- πατάτες 0.5 κιλ
- κολοκυθάκια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 850 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- θυμάρι 1 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Συνταγή του Chef Igor Zago ½ κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους μέτριους 1 μερίδα «Σπιτική» Σάλτσα για Ψητό της Knorr ½ κιλό πατάτες κομμένες σε τέταρτα και σοταρισμένες μέχρι να ροδίσουν ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr